Kategorier > Vård och läkare > Doktorsguiden

Doktorsguiden

Vad är Doktorsguiden?

Doktorsguiden lanserades i november 2007 och vänder sig till alla som har, har haft eller vill då kontakt med svensk sjukvård. Vårt mål är att hjälpa människor att hitta rätt läkare genom att skapa en webbplats där patienter kan dela med sig av sina erfarenheter.

Letar du efter en bra doktor? Eller vill du berätta vad du tyckte om ditt läkarbesök? På Doktorsguiden kan du söka bland Sveriges nära 35 000 läkare, läsa vad andra patienter har upplevt vid besök hos en särskild doktor och dela med dig av egna erfarenheter.

Varför ska jag använda Doktorsguiden?

I Sverige finns nära 35 000 läkare. Hur ska du kunna veta vem som passar just dig? Ett sätt är att söka på Doktorsguiden och se vad andra patienter har för erfarenhet av olika läkare. Kolla vad läkaren har fått för betyg och läs andras kommentarer. Kanske har du själv varit hos doktorn och vill dela med dig av dina upplevelser, bra som dåliga? 

Betyg och kommentarer genererars helt av användarna själva. Doktorsguiden godkänner alla inlägg innan de publiceras och förbehåller sig rätten att ta bort eller moderera kommentarer som kan uppfattas som stötande.

http://www.doktorsguiden.se
blog comments powered by Disqus